top of page
Badkamer alternatief 3.png

OVER CHARLOTTE

In 2015 studeerde ik af als interieurvormgever aan de campus Lucas Fay d’Herbe in Mechelen. Nadien deed ik nog een vervolgopleiding grafische vormgeving en webdesign. 

Na enkele jaren ervaring als interieurarchitect bij een interieurmaatwerkbedrijf begon het bij mij te kriebelen naar meer!

 

In 2020 heb ik besloten om in bijberoep zelfstandige te worden en in 2022 ben ik in hoofdberoep gegaan. En nog geen dag heb ik hier spijt van! Ondertussen heb ik al heel veel leuke opdrachten mogen realiseren.

LIEVE WOORDEN

Romi.Photo-38.jpg

´´Ik kocht een ouder huis. De keuken en de badkamer moesten vernieuwd worden. Ik had best al wel een idee van wat ik wou. Maar wilde graag iemand om mijn ideeën bij af te toetsen en om er echt één mooi geheel van te maken. Iemand die er ook echt iets van kent en een beter inzicht heeft in hoe je de ruimtes het beste invult.


Ik hou zelf heel erg van dingen met een hoekje af! En dat is ook zo in mijn interieur. Een warm interieur waar iedereen zich thuis kan voelen.
 

Na mijn eerste gesprek met Charlotte had ik meteen een goed gevoel én als ik nu naar het resultaat kijk, ben ik zo ongelofelijk tevreden! De indeling van de keuken was in het begin even zoeken, maar past nu helemaal perfect in het huis. En dat gevoel heb ik bij alle ruimtes. Het is echt een mooi geheel geworden. Een fijne flow!
 

Charlotte gaat echt all in. Ze denkt mee en is ook echt hands-on! Bovendien durft ze ook echt haar eigen mening geven. En dat was echt wat ik nodig had! Ik kan Charlotte dan ook alleen maar aanraden!´´

Sarah, Rijhuis Turnhout

bottom of page