top of page
Romi Photo & Design_-5.jpg

OVER CHARLOTTE

In 2015 studeerde ik af als interieurvormgever aan de campus Lucas Fay d’Herbe in Mechelen. Nadien deed ik nog een vervolgopleiding grafische vormgeving en webdesign. 

Na enkele jaren ervaring als interieurarchitect bij een interieurmaatwerkbedrijf begon het bij mij te kriebelen naar meer!

 

In 2020 heb ik besloten om in bijberoep zelfstandige te worden en in 2022 ben ik in hoofdberoep gegaan. En nog geen dag heb ik hier spijt van! Ondertussen heb ik al heel veel leuke opdrachten mogen realiseren.

LIEVE WOORDEN

Romi Photo & Design_-5.jpg

´´ Zelf ben ik heel graag met interieur bezig maar op een bepaald punt zit ik soms vast. Ook vind ik een lijstje volgen heel handig om precies te weten wat ik waar moet kopen en wat ik waar moet zetten. Om die reden leek het mij logisch om er het maximale uit te halen met behulp van een professional. Ook vond ik de stijl van Charlotte helemaal passen bij mijn eigen smaak.

 

Het feit dat ze 3 pakketten aanbiedt, heeft er voor gezorgd dat ik tot

3 x toe voor de Big Make-Over heb kunnen kiezen.

Er was een goede opvolging en een duidelijke communicatie. Charlotte stond steeds open voor mijn eigen input.

Telkens een mooi eindresultaat verkregen waar ik net zelf niet had opgekomen.

Iedereen verdient een mooi ingerichte ruimte. Het geeft rust in je hoofd om in een mooie en georganiseerde plek te kunnen wonen of werken. Ook is het handig dat je een shoppinglijst hebt zodat dit je al voor een groot stuk ontlast.

In de toekomst werk ik sowieso nog graag samen met Charlotte voor de rest van mijn huis! ´´

Chiara, Studio Precho

bottom of page